ARTIKLER OG TEORI

Du skal være meget velkommen til at downloade og benytte teoretisk teater- og filmarbejde som findes (linkes til) via dokumentet herunder.

Bemærk dog: Samtlige af de tilgængelige artikler, anmeldelser, afhandlinger, analyser og opgaver samt øvrig offentliggjort forskning og tekster, er © copyright-beskyttet forfatterne medmindre andet står listet. Citering er tilladt, dog kun med kildehenvisning til teksten og stefanpellegrini.dk. Er du interesseret i et stykke teori som ikke er muligt at downloade via linket, kan der indgås en enkeltstående aftale herom.

Akademiske fagområder

Speciale: Teatralitet, iscenesættelse og storytelling. Forholdet mellem teater, film og spil i underholdning og kunst. De faglige funktioners udvikling, den dramaturgiske udvikling, cross-over-produktioner, transmedia, virkemidler og remediering. Skuespilleren, manuskriptforfatteren og instruktørens arbejde i de forskellige kommunikative medier.

Bachelorafhandling: 
Den moderne danske skuespiller. De danske skuespilleruddannelser, faglige struktur, skuespillertraditioner, undervisningsmetoder på skuespilleruddannelserne, skuespillerens udvikling.