VELKOMMEN TIL MIN SIDE

Dette lille univers er mit online CV. Har du brug for yderligere information, så kontakt mig endelig.

Jeg er uddannet filminstruktør fra Super8 Filmuddannelsen i Aarhus, samt cand.mag. i film og medier og bachelor of arts i dramaturgi, teater og skuespil, fra Aarhus Universitet. Dertil er jeg i skrivende stund PD-studerende i filmdidaktik og talentudvikling ved Københavns Professionshøjskole.

Jeg har igennem studier og mange års erfaring, specialiseret mig i skuespillerforståelse, storytelling og kreativ kommunikation, samt i forholdet mellem de teatrale medier: Teater, film og spil. Siden 2013, har jeg været tilknyttet Filmby Aarhus og dets dynamiske kreative miljø. I 2015 blev jeg endvidere tilknyttet Aarhus Universitet, som underviser i skuespillerforståelse, redigering og storytelling, og i 2020 blev jeg ekstern lektor ved Manuskriptudvikling på Syddansk Universitet.

Fra 2016 og frem har jeg fungeret som freelance instruktør, universe designer, film-, tv- og konceptudvikler, tilrettelægger, dramaturg og konsulent, manuskriptforfatter, caster samt produktionsleder hos en række film- og medievirksomheder. Jeg er grundlægger og CEO, producer og instruktør ved den kreative virksomhed Dionysus Media. Jeg har desuden, igennem mange år, fungeret som skuespil-, teater- og filmunderviser samt formidler på en række teater- og filmskoler, høj- og efterskoler, samt gymnasier.

Associationer: Jeg er bl.a. tilknyttet organisationerne Danske Filminstruktører, Danmarks Filmakademi, Producernetværket v. Filmby Aarhus, Foreningen af Danske Dramaturger, Dansk Magisterforening og Landsforeningen for Dramatisk Virksomhed.

Anbefalinger, udtalelser og referencer sendes efter aftale.